Fotograf, fotografering, bröllopsfotograf, stockholm, barnfotograf, bilder, bröllop

Startsida   |  Galleri Bröllop   |  Hur det går till   |  Paket & priser   |  Om mig   |  Kontakta & boka

  Hur det går till vid bröllopsfotografering


Instagram


Samtal och planering

Inför er bröllopsfotografering har vi ett inledande samtal. Vi går igenom allt för att inget ska lämnas åt slumpen. Vi går igenom den kommande fotograferingen, tider, era förväntningar och om ni har specifika önskemål för er stora dag. Ni får givetvis även veta mer om vem jag är.

För min del följer sedan noggrann planering av fotograferingen. Detta innebär bl.a. att förbereda såväl utrustning som reservutrustning men även att rekognoscera platsen. Vi hörs av när det är någon vecka kvar till bröllopet för att stämma av eventuella förändringar i ert schema.

På bröllopsdagen

På bröllopsdagen är jag givetvis på plats i god tid. Jag fångar känslan, detaljerna och helheten. Det blir bilder på er, gästerna, detaljerna och omgivningen.

Under såväl förberedelsebilder som porträtt ger jag vid behov enkla instruktioner som hjälper er att bli mer avslappnade (Visst, alla är inte spända denna dag men många är det...). Jag arbetar oftast med befintligt ljus men även ett antal portabla blixtar.

Under vigsel, mingel och middag smyger jag omkring, på ett trevligt sätt, för att ta de där ögonblicksbilderna men också bilderna på de glada gästerna.

Efterarbete och leverans

Efter fotograferingen redigerar jag samtliga bilder. Det är i detta moment som huvuddelen av min arbetstid ligger.

Levererade bilder är anpassade för utskrift eller enligt önskemål.

I samband med att ni bokar mig som bröllopsfotograf upprättar vi ett enkelt avtal baserat på standardvillkor.


Fokuserat AB - © Patrik Stark

Instagram