Fotograf, fotografering, bröllopsfotograf, stockholm, barnfotograf, bilder, bröllop

Startsida   |  Galleri Bröllop   |  Hur det går till   |  Paket & priser   |  Om mig   |  Kontakta & boka

  Om migInstagram


Mitt namn är Patrik Stark och jag är verksam som bröllopsfotograf i Stockholm med omnejd. Väljer ni mig som er bröllopsfotograf får ni en lyhörd, noggrann och konstnärlig fotograf som genom erfarenheter säkerställer såväl god planering som genomförande och leverans.

Referenser

Jag har erfarenhet av bröllopsfotografering i sol, i regn och i snö. Inomhus och utomhus. Jag kan uppvisa mycket goda referenser från tidigare uppdrag. Här är exempel på citat från bröllopspar:

"Vi kunde inte ha valt en mer professionell fotograf! Patrik, tack för att du fångade alla speciella och magiska ögonblick under vår bröllopsdag."

”Patrik fotograferade oss på vårt vinterbröllop och är en helt fantastisk fotograf, regissör och konstnär. Han lägger verkligen ner sin själ i uppdraget och levererar proffsiga foton snabbt. Rekommenderar Patrik på Fokuserat.se med glädje.”


"Patrik har varit så engagerad och har haft så stort fokus på sitt uppdrag som vår bröllopsfotograf att vi kunde känna oss lugna det bara kunde bli perfekt, vilket det blev. Vi skulle verkligen rekommendera honom till alla våra nära och kära.”

Övrig fotografering

Har gjort flera fotograferingar åt företag. Gillar även att fotografera landskap, sport och friluftsliv. Har blivit publicerad i både böcker och flera tidningar. Har även haft med en bild på National Geographic.com - Photo of the Day.

Fokuserat AB - © Patrik Stark

Instagram